Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/languages/nl_NL.mo) is not within the allowed path(s): (/sites/amorcantandi.nl/www/:/sites/amorcantandi.nl/www/:/sites/amorcantandi.nl/subdomains/:/sites/amorcantandi.nl/private/:/sites/amorcantandi.nl/logs/:/sites/amorcantandi.nl/backups/:/sites/amorcantandi.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/amorcantandi.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp-includes/l10n.php on line 761 Boeking – Amor Cantandi

Boeking

Enthousiast geworden?
U kunt het koor boeken voor bijvoorbeeld een (koffie-)concert, of medewerking aan een kerkdienst. Neem daarvoor contact op met uitvoeringscoördinator / voorzitter Wouter Meerman.

Via e-mail: amorcantandi@gmail.com

De kosten voor een optreden tijdens kerkdiensten bedragen € 175,=. Indien er geen piano aanwezig is op de locatie, zijn de kosten € 200,=.

Het koor kan zonder bezwaar nieuwe stukken instuderen die passen bij het thema van de dienst. Voorwaarde is wel dat het thema vroegtijdig bekend is. In dat geval kan de dirigent in overleg met de predikant het muzikale gedeelte van de liturgie samenstellen.

De kosten voor andersoortige concerten worden in onderling overleg vastgesteld.

U kunt ook via het onderstaand formulier een boeking doen.