Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/languages/nl_NL.mo) is not within the allowed path(s): (/sites/amorcantandi.nl/www/:/sites/amorcantandi.nl/www/:/sites/amorcantandi.nl/subdomains/:/sites/amorcantandi.nl/private/:/sites/amorcantandi.nl/logs/:/sites/amorcantandi.nl/backups/:/sites/amorcantandi.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/amorcantandi.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp-includes/l10n.php on line 761 Donateurs – Amor Cantandi

Donateurs

Mooie concerten geven, dat is wat de leden van Amor Cantandi het liefst willen doen. En graag zo vaak mogelijk. Helaas kost dat geld, zeker als we producties willen brengen waarvoor solisten en instrumentalisten ingehuurd moeten worden. Als sympathisant van het koor kunt u ons helpen om toch díe koorwerken uit te voeren die net dat beetje extra uitstralen.

U doet dat door donateur te worden, en voor particulieren is dat al mogelijk vanaf € 10,00 per jaar. Voor dat geld krijgt u een jaarlijks terugkerende nieuwsbrief en kortingen op onze concerten.
Bedrijfsdonateurs zijn ook meer dan welkom. Zij betalen jaarlijks minimaal € 15,00.  Zij ontvangen dezelfde voordelen als de particuliere donateur, plus een naamsvermelding in de nieuwsbrief.

U kunt ook via het onderstaand formulier een donatie doen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

BedragError: Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate